fbpx
Lajme

QSUT/Bluzat e bardha lëvizin të shkujdesur, pa maskat mbrojtëse

Edhe pse është kthyer në vatër të përhapjes së Covid-19, asnjë masë nuk është marrë në pavionin e sëmundjeve të Brendshme në QSUT. Qytetarët grumbullohet në dyert e spitaleve pa asnjë masë mbrojtëse dhe pa ruajtur distancimin e nevojshëm. Ndërkohë që të shkujdesur ishin dhe mjekët, ku vetëm sot, 10 prej bluzave të bardha rezultuan pozitivë. Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” është kthyer në një vatër infeksioni për Covid-19, ku janë infektuar personel shëndetësor por edhe pacientë. Gjatë ditës numri i qytetarëve që lëvizin në QSUT është i lartë por jo të gjithë janë të pajisur me maska dhe doreza.kohajone

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button