Lajme

Qytetarët në Kakavijë: Nuk kthehemi mbrapa, shteti shqiptar të na i bëjë tamponët këtu

Qytetarët shqiptarë që po presin në radhët prej pesë kilometrash në Kakavijë në Gjirokastër kanë deklaruar se nuk do të kthehen mbrapsht dhe do të presin derisa të kalojnë për në Greqi. Qytetarët i kërkuan shtetit shqiptar që tamponët të bëhen në Kakavijë dhe jo në Tiranë,

teksa shtuan se qeveria shqiptare për ta nuk ekziston pasi në gjithë këto ditë asnjë zyrtar s’ka ardhur për të biseduar me ta. Kjo është dita e katërt në Kakavijë që qytetarët presin në radhë teksa negociatat vijojnë mes dy vendeve për një zgjidhje.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close