Lajme

Qytetarët solidarizohen me studentët: I shpërndajnë bukë në protestë

Qytetarët po solidarizohen me studentët protestues para Ministrisë së Arsimit. Nga pamjet live që po transmetojnë televizionet duke se si po i shpërndahen studentëve disa arka me bukë.

Mësohet se janë bukë që qytetarët dhe bizneset kanë përgatitur për të rinjtë protestues dhe po kontribuojnë në këtë mënyrë në mbështetje të protestës së tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close