Lajme

Radhë kilometrike edhe në Kapshticë, punohet me gjashtë sportele

Edhe pika kufitare e Kapshticës përballet me radhë të gjata. “Balkan Web” raporton se ditën e sotme radha është tepër e gjatë dhe qytetarët presin prej orësh për të kaluar në Greqi. Nga ana e palës shqiptare punohet me gjashtë sportele në dalje dhe një në hyrje. Ditën e djeshme nga kjo pikë kufitare kanë hyrë 1210 persona dhe kanë dalë 2604 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close