Lajme

Rama i hedh benzinë zjarrit të protestës studentore

Ndërkohë që studentët vahzdojnë protestën përballë ministrisë së Arsimit, duke avancuar në kerkesën kushtetuese për arsim falas, pasi kanë bërë thirrje kundër tarifës për kreditë në provimet e mbartura, kryeministri Rama ka reaguar me një deklaratë nga Zagrebi.

Në një përgjigje për komentuesit në Facebook, që i kërkojnë të zgjidhë hallin e studentëve, Rama i hedh benzinë zjarrit duke u sjellë njësoj si me protestuesit e Unazës apo ata të Teatrit, që i përçan në të mirë dhe të këqinj.

Me një cinizëm të pashoq, Rama pyet: “janë të gatshëm taksapaguesit që të paguajnë shpenzimet për studentët ngelës?”, duke i grupuar kështu ata në nxjënës të mirë dhe nxënës të dobët.

Ja reagimi:

edi-rama

Nga ky reagim, kuptohet qartë se kryeministri që fal miliona për oligarkët e oborrit të tij, as nuk do t’i përfillë kërkesat ekonomike të studentëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close