Lajme

Rama jep lajmin: Në Shqipëri do të sjellim Universitetin Teknik të Stambollit

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në Universitetin e Prishtinës ka dhënë lajmin se në vendin tonë do të vijë universiteti Teknik i Stambollit Ai tha se hapja e këtij universiteti studentët të bëjnë studime top dhe do të marrin një diplomë që është e vlefshme në të gjithë botë.

Rama: Duam të sjellim universitete të huaja në vend. Universiteti i parë i huaj që do të sjellim që do të jetë më vete dhe që nuk do të ketë kuota të kufizuar për studentët e Kosovës, do të jetë Universiteti Teknik i Stambollit. Po përgatisim gjithë dokumentacion teknik.

Hapja e këtij universiteti studentët të bëjnë studime top dhe do të marrin një diplomë që është e vlefshme në të gjithë botë dhe të mos shpenzojnë shumë sa në universitetet e tjera. Mundësitë janë më të mëdha sepse ka më shumë vende.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: