fbpx
Lajme

Rama përcjell fjalët e shenjta: “Secili të japë aq sa ka ndarë në zemër”

Kryeministri Edi Rama përcolli sto fjalët e shenjta të Shën Palit, në një mesazh pas tërmetit të 26 nëntorit, me pasoja të rënda për vendin. “Shën Pali, Apostulli i Kombeve, në letrën e dytë drejtuar Korintasve (9:1; 6-7) kumton: Secili të japë aq sa ka ndarë në zemër, pa mërzi dhe pa shtrëngim, sepse Zoti e do atë që dhuron me gëzim”, shkruan kryeministri Edi Rama. Pas tërmetit, vendi ka nisur procesin e rimëkëmbjes, duke sistemuar të prekurit nga tërmeti ndërsa po përgatitet programi i Rindërtimit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button