Lajme

Rama zbulon kërkesën e vendeve të Ballkanit Perëndimor: Karta e gjelbër dixhitale të na njihet në gjithë BE që të lëvizim lirisht

Kryeministri i  Shqipërisë, Edi Rama ka zbuluar kërkesën e vendeve të Ballkanit Perëndimor kundrejt Bashkimit Europian.

Rama thekson se të gjitha vendet kanë paraqitur kërkseën që karta e gjelbër dixhitale e qytetarit të njihet në gjithë BE që dhe qytetarët e Ballkanit Perëndimor të lëvizin lirisht.

’Sot të gjitha vendet i kanë paraqitur KE dhe BE kërkesën që karta e gjelbër dixhitale e qytetarit të një vendi të rajonit tonë, në aspektin tonë në aspektin e sigurisë shëndetësore të njihet në gjithë BE dhe edhe ne të lëvizim lirisht në BE.’’- tha Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: