KultureLajme

” Regina Garden” një aset i ri që i shtohet rrjetit të Hoteleve në Vlorë

E realizuar një pjesë e ëndrrës së themelimit të Regina Group. ” Regina Garden” nuk është vetëm një aset i ri që i shtohet rrjetit të Hoteleve, është kurorëzimi i mundit dhe sakrificës, kohës së sakrifikuar nga familja të cilëve gjej mundësinë t’ju kërkoj falje për mungesën dhe Faleminderit për suportin e vazhdueshëm. Stafit të Regina Group, motivues dhe bashkëpunues.

Miqve, edhe atyre nga larg për suportin dhe mbështetjen e vazhdueshme.Faleminderit, ministrit Klosi e Kryetarit Leli që e duan dhe mbështesin turizmin.

Mediave të Kosovës veçanërisht, të promovosh turizmin është detyrë patriotike, ndaj mirënjohës pafund!  Nga sot nis puna për më shumë standard dhe sezon të mbarë!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close