fbpx
Lajme

Regjistrimi i makinave nën Euro 4/ DPSHTR: Kujdes, afati përfundon në …

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka publikuar një njoftim për të gjithë ata që kanë të parregjistruar një makinë me kategori mjedisore nën Euro 4 se afati i tegjistrimgt tëvtyre është deri me 31 12, 2019. Referuar njoftimit zyrtar, afati i regjistrimit të mjeteve, me kategori mjedisore nën EURO 4 të importuara e zhdoganuara brenda dt. 31.12.2018, sipas VKM Nr. 633, dt. 26.10.2018 (të ndryshuar), është deri në 31.12.2019! Pas kësaj date, pra nga dt.01.01.2020, për mjetet e përdorura, lejohet regjistrimi për herë të parë vetëm nëse përmbushin kategorinë mjedisore EURO 4 e lart, ndërsa mjetet me kilometrazh 0 duhet të përmbushin kategorinë mjedisore EURO 5 dhe EURO 6 (sipas kritereve të VKM Nr. 633)! Për të gjitha subjektet që do të regjistrojnë mjetin për efekt rishitjeje, është i mundur çregjistrimi i përkohshëm për të ndaluar pagesën e taksave!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button