Lajme

Reshjet e shumta të borës, autoritete në Elbasan hedhin kripë (Video)

Si pasojë e reshjeve të shumta të borës dhe uljes së temperaturave në orët e fundit,  në disa akse rrugore automjetet kanë hasur vështirësi në qarkullim.

Një ndër akset problematike si pasojë e reshjeve të borës është edhe ai Elbasan-Librazhd, ku kalimi i automjeteve që janë pa zinxhirë është teje i vështirë. Në këto kushte autoritet kanë dal në veprim sot duke hedhur kripë në rrugë për të lehtësuar qarkullimin e makinave në këtë aks rrugor, ndërsa reshjet e borës vijojnë të bien tashmë edhe në formën e një stuhie.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close