Lajme

Rikthehen pas një mungese rreth dy vjecare krocierat në Vlorë, La belle de l’Adriatique me rreth 75 turistë kryesisht francezë

Rikthehen pas një mungese rreth dy vjecare krocierat në Vlore. La belle de l’Adriatique ka ankoruar mëngjesin e kësaj të enjte në portin e Vlorës me rreth 75 turistë kryesisht francezë por edhe nga vende të ndryshme të europës. Kjo është krociera e parë për këtë vit duke konfirmuar se tashmë Vlora ka nisur të presë edhe turistët e parë për këtë sezon turistik.

Krociera ka mbërritur nga greqia fillimisht me pas sarandë dhe tashmë ankorohet në portin e Vlorës. Pas një periudhe rreth dy vjecare ku krocierat kanë munguar edhe për shkak të situatës nga pandemia ,Vlora mirëpret kështu rikthimin e turistëve të huaj mes krocierave. Turistët kanë mbërritur me krociere do të vizitojnë Vlorën por edhe Berat e Apolloni ndërsa gjatë këtij viti janë parashikuar të tjera udhëtime nga krocierat në portin e Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close