Lajme

Ritmi nuk ndalet, FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

Ritmi nuk ndalet.
Në çdo metër katror hapësirë e përbashkët ku vazhdon akoma grumbullimi i njerezve të cilet kane nevoje për shërbime.
Në çdo mjedis publik.
Në çdo institucion.
Në Prefekturë.
Drejtoria Rajonale dhe Agjencia e Sigurimeve Shoqërore.
Drejtoria Rajonale e Tatim Taksave dhe Dega e Thesarit.
Ujësjellësi.
Gjykata e Shkallës së Parë.
Shfrytëzojmë çdo minutë.
🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close