Lajme

Rr.ë.qethëse, o Zot, babai në gojë, i biri në shpatull, ndërruan jetë pak minuta larg njëri-tjetrit…

Detaje rreqethese nga ngjarje e rende qe ndodhi ne dy familje ne Klos diten e marte.

Pas mbërritjes në m o rgun e Spitalit të Burrelit, ekspertiza mjeko-ligjore ka zbuluar se babë e bir kanë marrë nga një p l umb fatal për jetën e tyre. Floget Dakuci rezulton se është q ëlluar një herë në shpatull, në krahun e zemrës.

Ndërsa babai i tij, Kutim Dakuci, është q ëlluar me një p lumb në gojë. Sali Dakuci, pasi qëlloi ndaj të dyve, u largua në banesën e tij dhe në kushte të rënda psikologjike q ëlloi veten në kokë.

Përveç p lumbit, autori ka dhe shenja të tjera dh une. Kjo, pasi ai është g oditur nga djali i vëllait të tij me hu, gjë e cila çoi më pas në m a s akrën me tri v iktima.

Flogeti ka pasur shenja jete deri në Qendrën Shëndetësore Klos. Ndërsa Kujtim Dakuci është transportuar me një mjet privat nga Xibri drejt Spitalit “Xhavit Mara”, por pa mbërritur ende në qytetin e Burrelit, ka ndërruar jetë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close