Lajme

Rradhë dhe pritje në zyrat e aplikimit për kartat e identitetit në Vlorë

Rradhë dhe pritje në zyrat e aplikimit për kartat e identitetit në Vlorë. Qytetarë që duket se presin më shumë se një orë,në radhë për të aplikuar,ndërsa pavarsisht ndryshimit të ambjenteve,problematikat në këto zyra vijojnë ende.Madje punonjësit e kësaj zyre arrijnë deri aty sa i përplasin derën në fytyre dhe medias për mos ti lejuar të futen brenda, me justifikimin se nuk lejohen filmimet brenda kësaj zyre, teksa bëjnë dhe thirrje për tu larguar mediat në rast të kundërt do thërrasin policinë.

Qytetarë që ankohen se vetëm pesë sportele janë ne funksion të qytetarëve,pavarsisht faktit se në ambjentet e reja të aplikimeve për karta apo pasaporta janë rreth 12 sportele. Ambjentetet e reja të aplikimit për karta identiteti u inaguruan në Vlorë në daten 9 gusht,pikërisht me qëllimin për të ofruar shërbim më cilësor dhe shmangur radhët e gjata,por duket se problematikat në keto zyra vijojnë të jenë ende prezente.Rradhë dhe ore pritjeje në ambjentet e aplikimit për kartat identiteti apo pasaporta në Vlorë. Rradhë që duket se nuk janë shmangur ,pavarsisht ambjenteve te reja.Rradhë që vijojnë deri në disa orë dhe qytetarë të pakënaqur me shërbimin e ofruar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: