fbpx
Lajme

Rradhët e gjata të pensionistëve në zyrat postare! Bilbilaj: Na jepni mundësi të ruajmë shëndetin tuaj, aplikoni për marrjen e pensionit në banesë

Rradhët e gjata të pensionistëve në zyrat postare Bilbilaj: Na jepni mundësi të ruajmë shëndetin tuaj, aplikoni për marrjen e pensionit në banesë

Rradhët e gjata të pensinistëve në zyrat e postë Shpiptare në ditët e para te Muajit , vijojnë të mbeten problem për zyrat postare, të cilat edhe pse kanë të publikuara grafikun për cdo pensionit për ditën se kur duhet ta tërheqin pensionin kjo nuk respektohet nga këta te fundit.

Situata rëndohet në këto kohë kur vendi është I prekur nga pandemia dhe kur moshat më te riskuara mbeten pensionistët, për ketë kreu i filialit të postës shqiptare Vullnet Bilbilaj ka bër apel edhe njëherë pensionistëve të aplikojnë për të përfituar pensionin pranë banesës së tyre , një sherbim i cili kushton vetën 1 00 lekë të reja ose 1 mijë lekë të vjetra, për të ruajtur shëndetin e tyre dhe për të zbatuar protokollet në këtë ditë të vështira.

Vullneti foli edhe për marrëdhënie me institucionet të cilat janë të lidhura drejtpërdrejtë me fondin e pensioneve sic është istituti I sigurimeve shoqërore, duke siguruar edhe njëher pensionistët se në ditën e caktuar do të gjejnë fondin e cakuar për të tërhequr pensionin e tyre, por nuk duhet të lejojmë krijimin e rradhëve dhe grumbullimeve të cilat e theksoi sërisht Bilbilaj rrezikojnë shëndetin e tyre por edhe të punonjsve të postës

Për rradhët që krijohen tha Bilbili kemi marre masa që edhe në bashkpunim të ngushtë me policinë bashkiake të kemi mundësinë të monitorojmë situatën tha Bilbilaj, I cili është mëse i domosdoshëm në ditët e para të muajit për të respektuar distancat e parashikuara në protokollet e shëndetësisë.

Marrja e pensioneve në banesë nuk ëshë risi për postën shqiptare pasi ai vijon prej kohesh të jëtë një prioritet e këtij institucioni tha Bilbilaj , ndërsa bëri me dije se është rritur në kohë numëri I pensionistëve të cilët kanë zgjedhur këtë mënyrë për të përfituar pensionin Na jepni mundësinë të rruajmë shëndetin tuaj, ky ka qënë apeli i drejtorit të filialit të postës shqiptare në Vlorë drejtuar pensionistëve.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button