Lajme

Rrem Llani, ky është shqiptari që kërkohet në 194 shtete të botës

Muharrem Llani është shqiptari i cili është shpallur në kërkim në 194 shtete të botës. Ai kërkohet në vendin tonë edhe në Itali e në rast arrestimi gjykimi i tij do të kryhet në Shqipëri.

Llani është një prej 69 shqiptarëve që gjenden në faqen e Interpol, i kërkuar për vrasje me paramendim. Bashkë me të vëllain e tij, secili është d ënuar me nga 25 vite burg në mungesë secili për veprën p enale “V rasje me paramendim” të përsëritur dy herë (një herë e mbetur në tentativë).

Vëllezërit Llani qëlluan për vd ekje në vitin 2012 në fshatin Fushë-Mamurras, të Rrethit Kurbin, Arjan Shkretën dhe plagosën rëndë vëllain e tij, Leli Shkreta. Jetmir Llani ka një dosje në shtetin fqinj Itali për v rasje, pengmarrje dhe shfrytëzim p rostitucioni.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: