Lajme

Rrëqethëse! Humbi djalin 2 vjeç, nëna rrefen mes Iotësh: Babai i tij nuk erdhi në varrim

Violeta Hysa nga Librazhdi ka rrë.fyer këtë të hënë his.torinë e saj të tr ishtë në studion e emisionit ‘Historia ime’. Violeta ishte ma.rtuar me shkuesi në moshën 18 vjeçare, kishte li.ndur tre fëmijë me të shoqin dhe më pas ishte ndarë nga ai për shkak të dh unës fiz ike dhe psi.kolo.gjikë që ai ush.tronte ndaj tyre.

Më pas, mes shumë vës.htirësive, Violeta kishte arritur të niste jetën nga e para duke u njohur me një person të ri, e të niste bashkëj.etesën me të. Fatke.qësisht historia mori një rrjedhë tr agjike, kur në shtëpinë e tyre ra zja.rr që i mori je tën dj.alit të saj. 36-vjeçarja ka treguar se ish-ba.shkëshorti nuk ishte paraqitur në va rrimin e të birit.

Violeta Hysa: Më ndi.hmoi një zonjë, fillova të punoja banakiere në një lokal deri në Shtator 2008. Atë ditë kur po kthehesha për të shkuar në shtëpi, ndodhi dhe fatke qësia që u do gj shtëpia.

Mirela Milori: Ti ndërkohë jetoje vetëm apo ishe njohur me dikë?

Violeta Hysa: Isha njohur me dikë.

Mirela Milori: Pra fillove bashkëjetesën?

Violeta Hysa: Po fillova bashkëjetesën.

Mirela Milori: Çfarë ndodhi atë ditë?

Violeta Hysa: Atë ditë kur shkova tek shtëpia, mora gocat dhe dola jashtë për momentin se djali ishte në gjumë. Ishte ora 5 pasdite, i mora gocat thashtë të blija bukë dhe gjëra, të bëja darkën. Kur pashë njerëzit që po vraponin, hyra brenda, por kishte marrë shtëpia fl akë nga ko.rrenti, nuk ishin instalimet e mira. Ka qenë një pr.izë afër krevatit dhe kishte marrë f.lakë. Hyra, por se nxorra dot jashtë dj.alin, e kishte mb.ytur tymi. Arritëm e çuan në sp.ital. Mua më ra të fi.kët për momentin, e kishin marrë komshinjtë e çuan në spital. Pas një ore arrita në spital, por prapë nuk arriti asgjë.

Mirela Milori: Sa vjeç ishte djali?

Violeta Hysa: 2 vj.eç e dy muaj. Më ka ardhur fa.milja ime që e ka marrë, i kemi bërë ceremoninë në fshat tek familja ime, me mundësitë e atyre, se unë isha në gjendje dep resive. Babai im lajmëroi dhe familjen e ish- bashkëshortit po asnjë nuk u interesua, nuk erdhi.

Mirela Milori: Po ish-bashkëshorti, babai i djalit erdhi?

Violeta Hysa: Jo asnjë nuk erdhi!

Më tej, Violeta tregon se kaloi në dep resion për shkak të djalit, por fakti që ngeli sërish shta.tzënë dhe lindi djalin me bashkëjetuesin, e përmirësoi gjendjen e saj. Por familja e tij nuk e donte dhe kërkoi nd.arjen e tyre.

Violeta Hysa: Në 2011 ishte djali pak së murë dhe lajmëroi ai nënën e vet dhe kur erdhi ajo tek spitali kishte reagime që ta merrte djalin dhe mos kishte më asnjë lloj lidhje me mua.

Mirela Milori: Të merrte nipin apo djalin e saj?

Violeta Hysa: Të dy!

Mirela Milori: U përb.alle me të?

Violeta Hysa: Normal që u përb.alla i thashë meqë po zgjedh nënën tënde vazhdo me të, unë djalin s’ta jap. Normal u largua, shkoi tek familja e vet. TvKlan

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: