Lajme

Rritet intensiteti i borës në Llogara duke shkaktuar dhe problematika në qarkullimin e mjeteve

Llogaraja,vështirësi në kalim. Rritet intensiteti i borës në Llogara duke shkaktuar dhe problematika në qarkullimin e mjeteve.Dhjetra makina të bllokuara nga bora,rrëshqaim dhe rruga e pakalueshme pa zinxhirë.Në terren borëpatrueset të cilat pritet të stabilizojnë gjendjen,por bëhet me dije se drejtuesit e mjeteve duhet të tregojnë kujdes.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close