Lajme

Rritet tarifa e pastrimit për bizneset në Vlorë, preken qindra subjekte

Këshilli bashkiak i Vlorës, merr vendimin dhe voton ndryshimin e tarifës së pastrimit për bizneset e bashkisë Vlorë. Rritet me 70% tarifa e pastrimit për objektet deri në 100 m2. Nga 12.000 lekë shkon në 20.000 lekë. -Rritet 48% taksa e pastrimit për objektet mbi 100 m2. Nga 17 000 lekë, shkon 25.000 lekë. Qindra biznese preken nga rritja e tarifës së pastrimit. Ndërkohë, bizneset me të cilët kemi kontaktuar thonë se nuk ka pasur asnjë konsultim dhe nuk kanë informacion për rritjen e tarifave.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close