Lajme

Ruhuni! Një mashtruese qarkullon në Vlorë

Një ma shtruese greke e dë nuar me vendim gjykate ka livadhisur lirshëm në Shqipëri dhe ka përdorur Vlorën si bazë strehimi, por nuk dihet nëse ka vijuar edhe këtu “profesionin” e saj. Noa.al mëson nga burime po licore se mas htruese greke është Athanasia Kyriakou, 39 vjeçe. Edhe pse ishte në kërkim nga autoritetet greke, 39 vjeçarja ishte pajisur me letra shqiptare dhe figuron banuese në lagjen “Kushtrimi”, Vlorë.

Athanasia Kyriakou është shp allur në k ërkim ndërkombëtar nga Interpol Athina, pasi Gjykata e Larisës, Greqi, me vendimin e datës 06.03.2017, e ka dë nuar me 2 vjet bu rg, për veprën p enale “Ma shtrimi”, parashikuar nga Kodi Penal grek. Nisur nga ky kalvar me drejtësinë i ma shtruese greke, po licia shqiptare është detyruar të bëjë arr estimin provizor në Vlorë të 39 vjeçares.

“Arr estimi provizor i saj u bë nga strukturat e DVP Vlorë, në bashkëpunim me Interpol Tirana, me qëllim eks tradimi drejt Greqisë”, thanë zyrtarët e po licisë lokale. Tani pritet që Interpol Tirana, në bashkëpunim me Interpol Athinën, të bëjnë procedurat për ekstradimin e kësaj shtetaseje drejt Greqisë. Sakaq nuk dihet asgjë se çfarë ka bërë këto kohë grekja e dë nuar për mashtrim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: