Lajme

Saimir Korreshi shkon në Kuvend me bukë misri dhe kos: Kaq mund të përballojnë pensionistët

Deputeti i Partisë Demokratike, Saimir Korreshi, pak para hyrjes në Kuvend, ka ironizuar qeverinë, ndërsa me vete për në seancë kishte marrë bukë misri dhe kos. Ai tha se këto ushqime janë të vetmet që mund të përballojnë pensionistët me koston e lartë të jetesës dhe pensionin e ulët.

Deputeti i Partisë Demokratike, Saimir Korreshi, pak para hyrjes në Kuvend, ka ironizuar qeverinë, ndërsa me vete për në seancë kishte marrë bukë misri dhe kos. Ai tha se këto ushqime janë të vetmet që mund të përballojnë pensionistët me koston e lartë të jetesës dhe pensionin e ulët.

“Kam sjellë bukë mistri dhe kos. Bëjnë 1 mijë e 200 lek, janë 63 mijë lekë në muaj. 110 mijë lek merr mamaja ime, mund të hajë bukë mistri dhe kos për një muaj, 100 mijë lek ilaçe çfarë i ngelen? I ngelen lekë vetëm për letrën higjienike. Këtë do t’ia çoj atij, po rri sot pa bukë tha plaka ime, jepja qeverisë, vetëm ata t’i kemi shëndoshë”, tha Korreshi para Kuvendit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close