Lajme

Sara Alushaj, vajza 25 vjeçare nga Vlora, me shumë ëndrra për jetën, është shtruar me emergjencë në QSUT, Jepni kontributin tuaj

Të gjithë bashkë në një fushatë dhurimi për jetën e Sarës! Sara Alushaj, vajza 25 vjeçare, me sytë plot dritë e me shumë ëndrra për jetën, është shtruar me emergjencë në QSUT, duke luftuar për jetën, si pasojë e nje hemoragjie të brendshme, shkaktuar nga një sëmundje e rrallë dhe e rëndë!

Jeni të lutur, të kontribuoni brenda mundësive tuaja për të bërë të mundur kurimin e Sarës në nje spital të specializuar për sëmundjet e gjakut, pasi trupi i saj shkatërron trombocitet!

Pasuria e shpirtit të gjithsecilit do ta mposhtë pamundësinë ekonomike të familjes për të përballuar kurimin! Përballë thirrjes për JETË, unë e di, ne bëhemi një FAMILJE E MADHE!

Kjo është lutje jete, për jetën e Sarës!! Numrat e llogarisë së mamasë së Sarës! BANKA OTP Llogaria në EURO: AL56 2131 1075 0000 0000 0202 2794 Llogaria në LEKË: AL94 2131 1075 0000 0000 0202 2789

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: