fbpx
LajmeTurizëm

Sarandë, turizëm mes mbetjeve urbane

Mbetjet urbane rrezikojnë shëndetin e qytetarëve, ndërsa turistët shprehen të pakënaqur. Kazanët e mbeturinave janë të tejmbushur që në orët e para të mëngjesit. Kjo situatë kthehet në rrezik të mundshëm për infeksione ndërkohë që vendi vuan pandeminë e coronavirusit. “Kazanet e mbeturinave nuk zbrazen në kohë, si dhe nuk pastrohen apo dizenfektohen” Saranda në verë popullohet nga turistë të cilët shqetësohen nga mungesa e pastërtisë në qytetin bregdetar.

“Jemi të shqetësuar sepse këto mbeturina mund të përhapin sëmundje sidomos gjatë kohës së verës që ka më shumë mikrobe” Qytetarët bëjnë thirrje që pastërtisë ti kushtohet më shumë vëmendje nga autoritetet për të mos prishur imazhin e Sarandës turistike.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe

Close
Back to top button
Close