Lajme

Së bashku ne bëjmë ndryshimin

Si mund të bëhen bashkë nxënësit e tre shkollave të vëndeve të ndryshme të Ballkanit Perëndimor në një periudhë të jashtëzakonshme karantinë për shkak të COVID 19? Të nxitur nga ideja e projektit të përbashkët “Së bashku bëjmë një ndryshim”, (të mbështetur nga RYCO) u realizua një video-mesazh i frymëzuar nga kënga e mirënjohur e M. Xhekson (M. Jackson) “Ne jemi bota/ Ëe are the ëorld” gjatë periudhës Mars-Prill 2020.

Ky video-mesazh u prodhua me asistencën e Qendrës Creative City në Vlorë me të rinj të tre shkollave partnere: “Jani Minga” Vlorë Shqipëri, “Mileniumi i Tretë” Prishtinë Kosovë dhe “M. M. BRICO” Delchevo Maqedonia e Veriut.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: