Lajme

Së shpejti një traget i ri në Portin e Vlorës! (Foto)

Së shpejti një traget i ri në Portin e Vlorës! Trageti “Europian Star” me shpejtësi 19 milje në orë me kapacitet imbarkimi 52 kamiona, 280 autovetura dhe akomodim me standarte europiane për të gjithë pasegjerët. Kabinat e reja do të inagurohen me udhëtimin e parë të tragetit në linjën Vlorë- Brindisi ndërsa mundësohet fjetja për 1800 pasagjerë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close