Lajme

Sgarbi: Pranë Ramës, bashkë me shumë italianë në këto çaste të humbjes së nënës së tij të jashtëzakonshme

Në një shënim në gazetën e njohur italiane ”Corriere della Sera”, kritiku dhe personaliteti i shquar i artit italian, Vittorio Sgarbi ka ngushëlluar kryeministrin Edi Rama për humbjen e nënës së tij, Aneta Rama.

”Dashurinë për Italinë dhe shpirtin italian të Edi Ramës, kryeministrit të Shqipërisë, ia njohim të gjithë dhe i jemi mirënjohës për ndihmën ndaj Italisë, që është edhe e tij, në kohë të vështira, me fuqi të kufizuara, por plot zemërgjerësi”, shkruan Sgarbi.

”Për këtë, Vittorio Sgarbi i është pranë, e të gjithë italianët e tjerë mirënjohës, në çastet e humbjes së nënës së tij të jashtëzakonshme, që i mëkoi dashurinë për bukurinë”, përfundon ai. Aneta Rama, nëna e kryeministrit Edi Rama, ndërroi jetë dje, në moshën 82-vjeçare.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: