Lajme

Shembet çatia e monumentit të kulturës Hani i Gjelit, në Pazarin e Vjetër të Korçës

Është shembur çatia e monumentit të kulturës Hani i Gjelit, në Pazarin e Vjetër të Korçës. Ky monument kulture i kategorisë së parë ka qenë i degraduar ndërkohë që reshjet e borës përgjatë ditëve të fundit, nga pesha e madhe e ka çuar në shembje. Pazari i Vjetër me 140 ndërtesa është i gjithë një monument kulture, dhe krahas investimeve të bëra ndër vite duket se vetëm Hani i Gjelit është lënë në harresë kjo për shkak edhe të mosmarrëveshjeve midis pronarëve të objektit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close