fbpx
Lajme

Shkollat e mesme të Vlorës gati për të rinisur procesin mësimor

Bakiu: Në fokus respektimi të protokollit shëndetësor që nga 20 gushti mësuesit janë njoftuar se do të ktheheshin me grafik nëpër shkolla ndërkohë që po komunikohet me bashkinë edhe është ndërrmar një punë intensive në të gjitha institucionet arsimore per të garantuar së paku kushtet higjeno-sanitare në situatën emergjente anti-covid. Janë marrë të gjitha masat dhe po bëhet higjenizimi i të gjitha shkollave, keshtu ka bërë me dije drejtoresha e zyrës arsimore Vlorë Alma bakiu. Eshtë duke u punuar fort për realizimin e të gjithë paramtreve të domosdoshem për të ruajtuar shëndetin e fëmijëve dhe të stafeve mësimore.

Nga 31 gusht deri në 11 shtator do të punohet me përsëritjen paralele për të gjithë nxenesit që nuk kanë marr kontakt ose duan të përforcojnë njohuritë e tyre për periudhën që i kanë marr mësimet online dhe më pas nga 14 shtatori do të niset me programet mësimore ku temat e para do ti përkasin përsëritjes së njohurive të marra në periudhën e pandemise për të vazhduar pastaj me planet mësimore të viteve në vazhdim tha bakiu.Të gjitha insitucionet shtetërore janë në dispozicion të ketij qëllimi. Jemi duke punuar dhe u përpjekur fort që të pëmbushen të gjitha kriteret që më 14 shtator të gjitha shkollat te jene gati per te mirpritur nxenesit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close