Lajme

‘’Shna Ndou ju ndihmoftë’’, Meta mesazh për pelegrinët e Kishës së Laçit: Në këtë Natë të Bekuar i bashkohem lutjeve të tyre

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka përcjellë një mesazh për pelegrinët e Kishës së Laçit dhe besimtarët e krishterë. Meta thotë se i bashkohet lutjeve të tyre për sa më shumë shëndet, dashuri, lumturi, paqe e mbarësi në familje.

‘’Shna Ndou ju ndihmoftë’’- e mbyll mesazhin Meta.

STATUSI NGA ILIR META Në këtë Natë të Bekuar u bashkohem lutjeve të besimtarëve dhe pelegrinëve të Kishës së Laçit për sa më shumë shëndet, dashuri në zemrat tuaja, lumturi, jetë më të begatë, paqe dhe plot mbarësi në çdo familje! Shna Ndou ju ndihmoftë! 🙏🇦🇱

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: