Lajme

Shoferët lënë makinat dhe mbështesin studentët

Ka hyrë në ditën e katërt protesta e studentëve para Ministrisë së Arsimit.

Shumë qytetarë të Tiranës kanë pëlqyer këtë protestë, teksa nuk ka munguar edhe mbështetja për ta.

Diçka të tillë kanë bërë edhe drejtuesit e mjeteve që u bllokuan nga marshimi i studentëve.

Ata lanë makinat e tyre dhe dolën për të duartrokitur studentët për protestën e tyre.

VIDEO:

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close