fbpx
Lajme

Shoferi i makinës luksoze i bllokon rrugën punonjësve të bashkisë 2 hours më parë

Një shofer i një mkaine luksoze “Porche” bllokoi rrugën  që të ndalonte kamionin e punëtorëve të bashkisë që ti merrte makinën e tij, pasi kishte parkuar në vija të verdha. Peter Fennell bllokoi për rreth pesë orë punëtorët e këshillit që ti merrnin makinë, ndërkohë që u ul të punonte ne një stol në mes te rrugës. 54-vjeçari qëndroi dhe punoi në laptopin e tij vetëm që Porsche 944 i 80-të – i cili mund të vlejë deri në 30,000 £ – të mos zhvendosej. U dëshën pesë orë që punonjësit e bashkisë të arrinin që të merrnin Porchen e tij, dhe që rruga të lirohej.

Peter tha: “Kaluam bukur dhe unë arrita të vazhdoja punën time të zakonshme nga shtëpia, u ula në laptopin tim në një tezgë në mes të rrugës.

Mora një biletë parkimi dhe kjo ishte mjaft e drejtë, unë kisha gjysmën e makinës në të verdhë të dyfishtë dhe harrova ta lëvizja atë në mëngjes. Ne të gjithë i bëjmë këto gabime kohë pas kohe, por të vij pas 15 minutash, të gjobitem me 300 paund dhe të më lëvizin makinën, kjo nuk është e drejtë. Thjesht mendoj se është një zemërim dhe shumë i lartë dhe shumë jo-anglez, joproporcional dhe i padrejtë.”- tha ai. Një zëdhënës i Këshillit të Haringey, tha: “Ne jemi të vetëdijshëm për këtë rast dhe jemi duke përpunuar detajet e Njoftimit të Tarifave të Gjobës në mënyrë që të marrim masat e duhura.”

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button