Lajme

Shòkòn i afërmi i 17-vjeçarit për ngjarjen në Lezhë

Kanë dalë detaje të reja nga v rasja e e 65 vjeçarit në Lezhë, e kryer nga 17 vjeçari. Një i afërm i 17-vjeçarit, Florian Përvathi, ka folur për Neës 24 dhe ka treguar detaje mbi historikun e zhvillimit të ngjarjeve. Ai tha se Floriani ishte artist, por e la shkollën. I afërmi tregoi se babai i Floriani u v ra pas një konflikti banal. “Kanë mbetur 4 jetima. Ai ishte artist, por e la punën dhe punonte në një lavazh.

Lajmin e mora vesh nëpërmjet medias. Konflikti mes babait të Florianit dhe 65-vjecarit, ka qene krejt banal.Ne nuk e kemi ushqyer me gja kmarrje. Ai ende si ka bërë 17 vjeç. Në prill ka ditëlindjen. Babain ia v ranë për një dhi që hyri në një kopsht. Në ngjarje u plagos edhe vëllai i Florianit Ai qëndroi me paterica 6 muaj. E ëma v rau veten pak minuta pasi i v ranë të shoqin. Floriani u rrit nga gjyshja e cila është 92 vjeç tani dhe është invalide. Gjyshi ka 3 ose 4 vjet që ka vdekur.”, tha i afërmi. Sa i përket autorit të vr asjes së babait të 17-vjeçarit, ai tha se autori i vr asjes u dorëzua pas një jave dhe më pas u dënua 10 vjet po bëri shumë më pak, 5 ose 6 vjet burg.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close