Lajme

Shoqërohet 46 vjeçari në Dibër

Një 46 vjeçar është p rangosur pas d hunës dhe k anosjes së ushtruar ndaj bashkëshortes së tij. E. P., banues në Dibër, iu gjet në banesë një a rmë z jarri a utomatik dhe disa fi shek, me të cilën dyshohet se k ërcënonte për v rasje ba shkëshorten e tij.

Sakaq u bë i mundur ar restimi i tij në kohë, duke parandaluar kështu një k rim të mundshëm familjar. Materialet procedurale do ti referohen Prokurorisë Dibër për veprat penale “A rmëmbajtja pa leje”, “D hunë në familje”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: