Lajme

Shpallen të pafajshëm tre bashkëpunëtorë, DETAJE

Tre shqiptarë të a kuzuar si bashkëpunëtorë për v rasjen e Shpëtim Frashërit në vitin 2018, janë shpallur të pafajshëm. Ngjarja ndodhi para një lokali përmes Fidia në Torino, ndërkohë që për k rimin është d ënuar Donald Rushi. Përmes gjykimit të shkurtuar, ai është d ënuar përfundimisht me 12 vite b urg.

V rasësi kishte q ëlluar me a rmën e v iktimës pasi filloi një grindje sepse Rushiti kishte rënë në dashuri me një nga gratë që shfrytëzohej për p rostitucion dhe për këtë arsye, donte ta largonte atë nga rruga.

Për të pandehurit Hasim Murataj, 27 vjeç, Cerciz Banushi, 28 vjeç, Sabri Brakaj, 35 vjeç, prokurori Vito Sandro Destito kishte kërkuar 16 vjet e 9 muaj b urg.

Sipas rindërtimit të mbrojtjes, doli që të tre, të thirrur nga Rushiti, kishin mbërritur në vendngjarje pas të s htënave. Kundër njërit prej menaxherëve të lokalit, Gjykata kërkoi transmetimin e dokumenteve për dëshmi të rreme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: