fbpx
Lajme

Shpërthimi i rasteve me Covid/ KPK merr vendimin, si do të vijojë puna gjatë ditëve në vijim

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) ka marrë vendimin që të kufizuojë kryerjen e veprimtarisë në zyra duke njoftuar se për një javë do të vijojë puna vetëm online për të gjitha strukturat me përjashtim të zyrës së arkivë-protokollit. Ky vendim është marrë pas shpërthimit të rasteve me Covid në vendin tonë dhe KPK vendos që të parandalohet përhapja e mëtejshme e infeksionit dhe të sigurohet shëndeti i punonjësve.

Njoftimi i plotë: Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) njofton se duke filluar nga data 30.10.2020 deri në datën 6.11.2020, do te kufizoje kryerjen së veprimtarisë dhe vijimin e punës vetëm në distancë (online) nga të gjitha strukturat e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, me përjashtim të zyrës së arkivë – prokotokollit.

Dëshirojmë të informojmë opinionin publik se gjatë kësaj periudhe veprimtaria e KPK do të vijojë pa ndërprerje, përmes platformave zyrtare online, në mënyrë që të parandalohet përhapja e mëtejshme e infeksionit si dhe të sigurohet shëndeti i punonjësve. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit informon se denoncimet nga qytetarët do të vijojnë të pranohen online përmes postës zyrtare elektronike.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button