Lajme

Shqipëria e mandatit të 3-Të/ Rama ndërton urën gjigante, rruga drejt Europës…

Kryeministri Rama ka publikuar një video nga punimet në Rrugën e Kombit dhe Urën e Kukësit mbi lumin Drin. Rama jep detaje, lidhur me urën, e cila do të jetë 310 metra e gjatë, ndërsa struktura e saj mbajtëse do të përbëhet prej çeliku.

“Vijon pa ndërprerje puna për veprën e munguar të Rrugës së Kombit, Urën e Madhe të Kukësit mbi Drin. Ura do te jete e varur në 310 m gjatësi dhe struktura e saj mbajtëse kryesore, do te jete një element mbresëlënës prej çeliku special, me hapesirë 270m dhe lartesi 50m!”, shkruan Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: