Lajme

Shqiptari arrin të arratiset nga gjykata në Spanjë, përfitoi nga kaosi pas vetëvrasjes së një polici

Një shqiptar i kërkuar nga drejtësia përfitoi nga kaosi i shkaktuar nga vetëvrasja e një polici në Castelló, Spanjë për t’u arratisur.

Konfuzioni i krijuar nga vetëvrasja e policit në Pallatin e Drejtësisë në Castelló është shfrytëzuar nga një shtetas shqiptar 46-vjeçar për t’u larguar nga agjentët.

P. E., me banim në bashkinë Castellón të Orpesa, kishte shkuar në selinë gjyqësore në kryeqytetin e La Plana për të nënshkruar për një proces që figuron në procesverbalin e tij dhe, kur zyrtari në detyrë vazhdoi ta identifikonte atë në kompjuter, ai zbuloi se kishte një urdhër kërkimi dhe paraqitjeje nga një gjykatë tjetër.

Pikërisht në atë moment ata dëgjuan të shtënën fatale të agjentit dhe duke përfituar nga çoroditja e momentit në kompleks, duke qenë i vetëdijshëm se do ta arrestonin, në vend që të priste, shtetasi shqiptar u shkëput gradualisht nga pika e vëmendjes dhe filloi arratisjen.

Kur u kthye normaliteti në seli, agjentët verifikuan se ai ishte arratisur dhe nisën operacionin për gjetjen e vendndodhjes së tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close