Lajme

Shqiptari kam shumë temperaturë, lutuni për mu të madhit Zot”, ka thënë ai

Një veteran i lù ftës së fundit ka publikuar një video përmes të cilës ka treguar se është inf èktuar me Còvid-19. Ai shprehet se është në ditën e pestë dhe ka shumë temperaturë. Për shkak të virùsit, i ka humbur vetëd ija dhe ka bërë thirrje për kujdes.

“Jam i inf èktuar me Còvid-19. Kam temperaturë shumë të madhe. Te dikush ka simpotma shumë të rènda, te dikush më të lehta. Më ka humbur fuqi e çka kam. Jam rrèzuar në banjo dhe më ka humbur vetëdija. E pesta ditë dhe fláka më doli. Jam invalidë i lùftës dhe krahun e kam humbur në l ùftë. Kërkoj prej jush veç lutuni për mu të madhit Zot”, ka thënë ai.

Në gjithë Kosovën deri tani, kanë vd èkur 236 pacientë, janë infèktuar më shumë se 8 mijë e 500 dhe janë shëruar më shumë se 4500 pacièntë. Aktualisht, në spitálet e Kosovës janë duke u trajtuar rreth 600 pacientë derisa po paralajmërohet se po përfundojnë kapacitetet spitalore shkaku i numrit të madh të të infèktuarve me Còvid-19. Në gjithë botën janë prekur me shumë se 17 milionë njerëz me koronavirusin e ri, kanë vdèkur më shumë se 600 mijë të tjerë dhe janë shëruar mbi 10 milionë pacientë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: