Lajme

Shqiptari vjedh 80 mijë euro në kompaninë ku punonte dhe i blen shtëpi babait

22 vjeçari kosovar që jeton në Strasburg të Francës është a rrestuar pasi kishte v jedhur 80 mijë euro nga kompania ku punonte. Sipas mediave franceze i riu kosovar punonte në një kompani të duhanit në Francë, dhe me paratë që ka vjedhur i ka blerë babait të tij në Kosovë shtëpi dhe makinë.

Për tri vjet me radhë, i riu ka vjedhur mbi 80 mijë euro pa dijeninë e shefit të tij. Vjedhjen e ka bërë përmes arkës së parave të gatshme, duke bërë më pas rimbursime false, shkruan media L’Alsace. Pasi u ndaluan për m ashtrim dhe pastrim parash babë e bir pranuan v epren p enale në prokurori.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: