Lajme

Shtatori në Vlorë ka sjellë reduktim të nr të turisteve por jo mbylljen e sezonit turistik

Pavarësisht problemeve poliktike që influencuan muaj mars dhe qershor, Vlora ka pasur nje sezon te mbarë.
Fluks te huajsh, turist cilësorë dhe standard shërbimi në rritje ka ofruar qyteti bredetar, tha kreu i ATA( operatoreve turiastik te jugut) Vasil Bedinaj.

Pika të forta kanë qënë turi i Sazan Karaburuni, rritja e standardit të shërbimit dhe ofrimi i guidave turistike, të cilat sezonin e ardhshme do të shtrihen edhe në turin e lagunës së Nartës, e cila do të marketohet sezoni e ardshëm- Tha Bedinaj.
Sinkron:
Sakaq, shtatori është muaji i turisteve të huaj të cilët fillimvjeshtën zgjidhën ta kalojnë në Vlorë.
Ndërsa operatorët turistik do të nisin analizën për zgjidhjen e problematikave me të cilat u përballën këtë sezon.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: