Lajme

Shuhet komandanti Mimin Ramadanajt nga Vranishti

Kolonel Hajro Limaj, Ky është viti shumë dhimbjeve që kemi pësuar nga ndarja e jetës së shumë bijëve dhe bijave të Vranishtit.  Dje përjetonim dhimbjen e humbjes së Shyqyri Aliajt , pa pritur na godit humbja e para kohëshme e Mimin Ramadanajt, një njeri i përsosur, i edukuar dhe i arsimuar,me virtytete dhe vlera për Vranishtin, Labërinë dhe kudo që ka kryera detyrat e larta ushtarake, deri në shef shtabi divizionin në Librazhd. Na vjen shumë keq për këtë goditje që mori familja dhe të afërmit e tij,të atij Mimini buza gaz e dashamirës kudo dhe për këdo.Do te ngelet i pa harruar në kujtesën dhe ne zemrat tona.  Nga Kolonel Hajro Limaj

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: