fbpx
Lajme

Si 71-vjeçari ishte bli nduar brenda banesës kundër RENEA-s

71-vjeçari Lefter Zhidru ka qenë i përgatitur për rezistencën ndaj Policisë në Elbasan. Autoritetet informojnë se në banesën e Zhidrut, u gjet kal lashnikovi me të cilin qël lonte efektivët, mun icion luf tarak dhe kallëpe me lëndë pl asëse eks ploziv të montuara me kapsolla detonatore gati për shpërt him.

Për dorëzimin e tij nuk bënë punë as negociatat dhe as gazi lotsjellës. RENEA u detyrua të shpërt hejë derën duke e ekz ekutuar me pl umb. Zhidru fillimisht ter rorizoi gruan, prej të cilës ishte ndarë, dhe vajzën e tij. Më pas qël loi policët në Elbasan, duke pla gosur dy kalimtarë. Ndërkohë prej 5 orësh rezistoi brenda banesës duke mos negociuar ndaj policëve.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button