Lajme

‘Si nëpër filma’, aksidenti i frikshem bëhet viral në rrjet (video)

Skena e një ak sid enti të fri kshëm bëhet viruale në rrjet, ku pamjet tregojnë një makinë që fluturon në ajër pas aksi dentit duke lënë tym kafe pas tij, dhe më pas përpl aset në tokë.

Nga gjithë ky ak sid ent i ndodhur në një autostradë në SHBA, shoferja shpëtoi për mrekulli. Të gjithë makinat që po kalonin ndalojnë për t’i ardhur në ndihmë drejtueses të mjetit e cila kishte marrë vetëm disa dëmtime të lehta. Dëshmitarët e ak side ntit e përshkruajnë skenën të ngjashme me atë të “Fast & Furios”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: