Lajme

FOTO\VIDEO, Si u zbulua 25-vjeçari i vràrë në Babicë, njoftuan menjëherë policinë

Qytetarët të cilët ishin kalimtarë në zonën e Babicës konstatuan mëngjesin e sotëm 25-vjeçarin brenda makinës. Ata lajmëruan policinë, duke thënë se një i riu është pa shenja jete dhe i gj a kos ur brenda makinës.

Në këtë mënyrë, policia e Vlorës zbuloi mëngjesin e sotëm vr as jen e të riut.

Mësohet se ai kishte disa orë që qëndronte brenda mjetit pa she nja jete. Policia raporton se i riu mund të jetë v ra rë pa dashje nga përdorimi i a r mës, mirëpo nuk anas hkalohet që të jetë dhe vr a sje e që ll imshme. Ende nuk është bërë i ditur identiteti i të riut.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close