Lajme

Situata tërësisht jashtë kontrollit…

Qeveria Erdogan në Turqi është vënë në qendër të sulmeve për shkak të zjarreve vd ekj eprurëse që përfshijnë vendin. Zemërimi i njerëzve është përqendruar në mangësitë serioze që ekzistojnë në fushën e mbrojtjes nga zjarri dhe kryesisht në mungesën e avionëve zjarrfikës, pasi flota që ka operuar orët e fundit përbëhet nga vetëm tre avionë zjarrfikës.

Mediat sociale turke janë vërshuar me dhjetëra komente kundër qeverisë Erdogan për mangësitë e saj serioze pasi vetëm tre varka zjarrfikëse janë përdorur përtej frontit të zjarrit. Shumë përdorues madje paraqesin numrin e avionëve të zjarrfikësve që kanë vendet e tjera, 28 për Greqinë, duke komentuar në mënyrë kaustike se në Turqi ata ishin punësuar me një tender vetëm tre, në të njëjtën kohë që Presidenti Tayyip Erdogan ka për të udhëtuar 16 aeroplanë të vegjël dhe të mëdhenj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: