fbpx
Lajme

Situatë problematike në Sarandë, pas rreshjeve me intesitet të lartë

Situatë problematike në Sarandë, pas rreshjeve me intesitet të larte,të nisura gjatë orëve të mbrëmjes dhe vijuar gjatë gjithë natës. Mbeturina të shumta ,deri në dhe trungje pemësh në plazhet e qytetit bregdetar,të sjella ,kryesisht nga dallgët e mëdha dhe forca e erës që ka shoqëruar qytetin e Sarandës gjatë natës. Mbetjet mësohet së kanë ardhur kryesisht nga lumi i bistricës ,në derdhjen e tij në det,ndërsa nga dallgët e mëdha kanë përfunduar në buzë të detit në afërsi të plazheve. Situata problematike,per shkak të mbeturinave të shumta në buzë të detit,ndërsa situata e motit në Sarande vijon të mbetet ende e paqëndrueshme. Ende ne Qytet nuk ka nisur një pastrim për largimin e mbetjeve të shumta ,në palzhet e qytetit të Sarandës,ndërsa mësohet se shkak për mbetjet e shumta kanë qene kapriciot e motit që kanë shoqëruar qytetin bregdetar gjatë natës së djeshme.

 

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button