fbpx
Lajme

Skàndali i radhës nga Wuhani/ Mushkonjat e mbushura me viágra àrratisen nga laboratori, pìckimi tèrbon pleqtë: Na është rritur èpshi, kemi një dëshirë të pakontrollueshme për…

Mijëra mushkonja të modifikuara gjenetikisht dhe të ‘mbushura’ me viágra janë àrratisur nga një laborator studimi në Wuhan të Kinës. Lajmin e bëri të ditur Instituti i Virologjisë së Wuhanit duke thënë se një pìckim i tyre mund të rrisë në mënyrë të pakontrolluar èpshin s*ksual te meshkujt. Doktori që bëri studimin u shpreh se efekti i pìckimit të këtyre mushkonjave mund të zgjasë deri në dy ditë. “Efektet e një pìckimi të mushkonjave mund të zgjasin deri në dyzet e tetë orë dhe simptomat përfshijnë një rritje të èpshit, zgjimit s*ksual,” tha Dr. Uenzi Ying Yin Jing.

Një i moshuar 87-vjeçar i cili mendohet se është pìckuar nga këto mushkoja tha se ka pasur një rritje të èpshit si një dhe dëshirë të pa kontrollueshme për të parë p*rno. “Unë kurrë nuk kam parë kaq shumë p*rnografi gjatë gjithë jetës sime,” tha 87-vjeçari. Ndërsa një pacient tjetër që u shtrua në spital pas pìckimit të këtyre mushkonjave ka ecur lákuriq në korridorin e spitalit duke u màsturbuar.

“I riu ndjeu një dëshirë s*ksuale të pakontrollueshme ndaj burrave, grave, kafshëve, madje edhe bimëve dhe tregoi simptoma të cilat mund t’i atribuohen kësaj mushkonje të veçantë”, shpjegoi një mjek. Ky është ‘ìnfeksioni’ i dytë që ka dalë nga Wuhani pasi në dhjetor të viti të kaluar në atë vend u shfaq për herë të parë virusi SARS-COV 2, i cili tani është kthyer në èpidemi globale.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button