Lajme

Skandali me pagat/ Dy avokatë padisin shtetin, kërkojnë 100 mijë lekë dëmshpërblim

Avokatët Arjon Besimaj dhe Kujtim Çakrani kanë depozituar një kallëzim penal ndaj shtetit pas publikimit të pagave. Dy avokatët kërkojnë 100 mijë lekë dëmshpërblim për dëmin e shkaktuar pas nxjerrjes së të dhënave personale në publik.

“Të nderuar miq! Bashkë me kolegun av. A.B sapo dorëzuam në gjykatë kërkesë padinë kundër Qeverisë Shqiptare, Ministrisë Financave, AKSHI etj, objekti së cilës është; Shpërblimi dëmit jopasuror si pasoj e nxjerrjen e të dhënave personale, pagat ID.

Është një padi ku ndër të tjera çojmë në vend nderin dhe personalitetin tonë si qytetarë në radh të parë dhe si juristë që kuptojmë çfarë do të thotë të nxjerrësh në publik të dhënat personale”, shkruan Cakrani.

Kujtojmë se dy avokatët më herët kanë paditur edhe Ujësjellësin dhe OSHEE-në në Vlorë, pasi pretendojnë se në këto dy institucione janë punësuar njerëz për qëllime elektorale.TPZ

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: