Lajme

Sot janë zgjedhjet, Soreca: 50 ekipe në terren për të ndjekur procesin e votimit

Teksa ka nisur procesi i zgjedhjeve në Shqipëri, Ambasadori i Bashkimit Evropian Luigi Soreca, bën me dije se Ambasadat në vendin tonë kanë vendosur 50 ekipe për të ndjekur procesin e votimit.

Në një postim në rrjetet sociale, Soreca shkruan se BE-ja po ndjek me vëmendje procesin e votimit në Shqipëri. “Shqiptare qytetarët po votojnë sot për Parlamentin e ri.

Delegacioni, Shtetet Anëtare dhe Zvicra Ambasadat kanë vendosur 50 ekipe në terren për të ndjekur procesin e votimit dhe numërimit. Shihni hartën. BE-ja qëndron me të gjithë qytetarët në ditën e zgjedhjeve!”

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: